Află când au loc Simulările Oficiale UMF 2024!

Tags
Chimie Anatomie Lectii chimie Lectii anatomie Grile anatomie Grile chimie Grile medicină rezolvate Simulare Simulare medicina Simulare stomatologie Simulare farmacie

Perseverența spre Admiterea la Medicină( Pasul 2 )

După ce am sintetizat primul pas către Admiterea la Medicină Generală/Dentară/Farmacie sau FMAM, astăzi încercăm să conturăm ceea ce trebuie să facem în următoarea etapă de pregătire pentru ca admiterea să fie una cu succes🍀.

 

Așadar după ce ai parcurs lecțiile, le-ai înțeles logic utilizând memoria vizuală, auditivă, temele ajutătoare și nu în ultimul rând explicațiile temelor, intervine pasul 2:

✅ Să rezolvi cât mai multe grile avansate👀 la fiecare capitol, apropiate ca dificultate de cele din examenul de admitere. Chiar dacă inițial poate nu vei face conexiunile așa repede, încearcă să te ghidezi și după explicații și să cauți informațiile ajutătoare în lecțiile pe care le-ai parcurs în primul pas.

✅ După fixarea noțiunilor trebuie să pui accent pe timpul🕖 în care rezolvi grilele pentru că și examenul e contra-cronometru. De aceea e bine să parcurgi testele în regim de examen și la final să accesezi cu atenție explicațiile pentru că încă ești în etapa în care acumulezi informații nu doar te testezi, astfel eficiența ta va crește considerabil.

✅ Să obții o evaluare și o analiză clară 📊asupra traseului parcurs, a evoluției, pentru a ști exact unde să mai insiști fără a pierde timp prețios pe noțiunile deja însușite.

 

Ei bine, cele de mai sus le poți realiza astfel:

  1. Intră pe https://meditatii-medicina.ro/teste-lectii/ și accesează online Nivelul avansat de pregătire 🧐 (Grile avansate)
  2. Fixează noțiunile datorită testelor cu 3300 grile avansate(1800 grile anatomie și 1500 grile chimie) toate comentate și explicate detaliat așa încât să faci conexiuni mult mai ușor și să ai acces la ele 24/24h.  

                📌Selectează-ți în watchlist acele grile care ți s-au părut mai complicate sau cu o informație mai interesantă pentru a le revedea oricând dorești.

                ❓ Folosește butonul "Întreabă" de la fiecare grilă dacă rămân neclarități în urma accesării explicațiilor.

   3. Pe măsură ce parcurgi testele avansate pentru fiecare lecție, ți se efectuează o statistică, așa încât poți observa cât ai parcurs din testele necesare, cât mai ai de parcurs, câte ai greșit și mai ales la ce capitole ai greșeli pentru a ști unde mai ai de lucru, de aprofundat pentru a ajunge la perfomanța dorită🥇

Continuă să muncești pentru visul tău urmând Pasul 3 și mai ales nu uita că nu ești singur pe acest drum, te însoțim pas cu pas și dacă e nevoie ne întoarcem oricând și la Pasul 1 pentru că o bază bine clădită e un mare avantaj!

 


Pentru că ne dorim note de buget la Admitere Medicină, vă invităm să accesați pe site-ul nostru după ce vă logați:

  • Mai multe Flash-Cards (toată materia de Anatomie în 2600 întrebări) aici: FLASH-CARDS
  • Lecții de Anatomie și de Chimie (cu toată materia explicată și cu teme de antrenament) aici: LECȚII
  • Teste pe capitole la Anatomie sau Chimie cu grile și probleme explicate detaliat aici: TESTE LECȚII
  • Simulări ca în Admitere cu 100 întrebări mixte Anatomie + Chimie aici: SIMULĂRI

Articole similare

  • Anxietatea examenului

    Anxietatea examenului

    Anxietatea este o patologie care include simptome cum ar fi atacurile de panică, agorafobia. Cum putem depăși teama de examen? Cum putem lucra cu mintea și simțurile noastre pentru ca acest sindrom anxios să nu ne mai facă să pierdem controlul?

  • Meditații Online Vs Meditații Live

    Meditații Online Vs Meditații Live

    Elevul este ca și pacientul! Îl diagnostichez, decid care este tratamentul ce trebuie urmat și de aici, el poate avea un traseu diferit. Concluziile după ani de experiență în meditațiile live și online.

  • Evoluția prin ochii Teodorei Niculescu

    Evoluția prin ochii Teodorei Niculescu

    Cu toții dorim să evoluăm și să devenim cea mai bună versiune a noastră! @anatomy_illustrated💜

  • Experiența Admiterii la Medicină - Theodora Drugă

    Experiența Admiterii la Medicină - Theodora Drugă

    Faină e viața de student dar haideți să vedem cum ajungem acolo! Theo ne povestește câte ceva despre ce a însemnat pentru ea excamenul de admitere la medicina, cum s-a pregătit, cum vede acum admiterea după 1 an de facultate și ce părere are despre platforma www.meditatii-medicina.ro. Theodora Drugă

  • Țesuturi - video explicativ - #MaterieAdmitereMedicina

    Țesuturi - video explicativ - #MaterieAdmitereMedicina

    Clasificare țesuturi (min. 0:50); Ț. epitelial clasifcare (3:00), Țesut epitelial de acoperire unistratificat pavimentos (4:15), cubic (5:15), cilindric (6:45). Țesut epitelial de acoperire pluristratificat clasificare (13:00), pavimentos (13:25), cubic și cilindric (16:00), de tranziție (17:45). Țesut epitelial de acoperire pseudostratificat (19:45). Țesut epitelial glandular endocrin (23:30), exocrin (28:10), mixt (28:53). Țesut epitelial senzorial (31:10). Țesut conjunctiv clasificare (32:50), moale: lax (33:15), reticulat (33:55), fibros (36:06), elastic (38:12), adipos (39,:00); Ț. conjunctiv semidur (40:50): hialin (41:20), elastic (43:33), fibros (46:22); Ț. conjunctiv dur (48:15), fluid (52:05); Ț. muscular (52:55); Ț. nervos (55:10)

  • Sfaturi pentru elevi în pregătirea pentru Admiterea la Medicină Generală, Dentară, Farmacie

    Sfaturi pentru elevi în pregătirea pentru Admiterea la Medicină Generală, Dentară, Farmacie

    Foarte important este stilul de viață adoptat în pregătirea pentru examenul de Admitere de Medicină Generlă, Dentară sau Farmacie! Iată aici câteva dintre sugestiile noastre documentate și observate, care sperăm să vină în sprijinul vostru! Echilibru și mult spor vă dorim!

navigation